Leiva-soola klubi





Kasvatada ise leivajuuretis, mis paneks alguse oma leivale, mida võiksime küpsetada iga nädal( või üle nädala, oleneb juuretisest). Selle juurde prooviks aiasaadustest koosnevat võid, erinevaid salateid, või miks ka mitte oma leivaga proovida teha snäkke.



Õpiväljundid (märksõnadega): oskab valmistada leiva, meeskonnatöö, kasutab turvaliselt ja sihipäraselt köögitehnikat, lõbu ja suhtlemine, maitsepaleti laiendamine, biojäätmete sorteerimine, maailma toidukultuur, silmaringi laiendamine, noorte omaalgatus Õppida tundma kööki ja seal asuvaid vahendeid. Söögikunst ja isetegemise rõõm.

Sihtrühm: 7-26

Töökeel: eesti, inglise

Toimumisaeg:  kolmapäev, aiandusega paralleelselt?

Kuutasu: tegevus on osalejatele tasuta